Mașină la schimb pe toată perioada reparației

Poți obține mașină la schimb dacă ai fost implicat într-un accident ușor din vina altui șofer.

✅ Fără costuri ascunse și garanție – Costul este decontat de asiguratorul vinovatului.
✅ Pe tot teritoriul României
✅ Fără limită de kilometri pe teritoriul național
✅ Mașină de schimb clasă similară sau inferioară

auto inlocuire dauna rca

ÎN CE CONDIȚII POȚI BENEFICIA DE MAȘINĂ DE ÎNLOCUIRE

Se acordă mașină de înlocuire în baza legislației în vigoare, conform articolului de Lege nr. 132/2017 și modificărilor ulterioare privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terților:

-Norma nr. 18/2022 https://asfromania.ro/uploads/articole/attachments/6315e3c22c857687271828.pdf

-Hotărârea nr. 298 din 5 aprilie 2023 https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/266652

-Hotărârea nr. 1326 din 28.12.2023 https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/277838

1.Mașină indisponibilă tehnic în urma accidentelor, în termen de 30 de zile calendaristice de la data emiterii Notei de Constatare de către Asigurator sau a Autorizatiei de reparație emisă de către Poliție, fără a se depăși însă timpul efectiv de reparație;

2.Mașină declarată Dauna Totala, cu mențiunea ca acestea să fie și indisponibilă tehnic, fără ca suma totală a închirierii decontată de către Asigurător să  depășescă valoarea de 25% din valoarea de piată a mașinii asigurate.

În cazul vehiculelor care nu se mai repară și se încadrează în situația de daună totală economică, despăgubirile acoperă perioada cuprinsă între data constatării avariilor și data înaintării ofertei de despăgubire, cu respectarea termenelor prevăzute de Legea nr. 132/2017, cu modificările și completările ulterioare; în acest caz, valoarea despăgubirii reprezentând acoperirea costurilor de înlocuire temporară a vehiculului avariat nu poate depăși 25% din valoarea de piață a vehiculului avariat.

MAȘINILE NOASTRE
OBȚINE MAȘINA DE ÎNLOCUIRE

AUTOKLASEN: SERVICE, MANAGEMENT FLOTE ȘI SERVICII DE MOBILITATE ÎN ROMÂNIA

Autoklasen se distinge ca fiind una dintre cele mai diversificate companii de mobilitate și service din România. Punem la dispoziția clienților noștri soluții variate de mașini de înlocuire și închirieri auto, având în portofoliu un parc auto de peste 300 de autoturisme, ce acoperă toate tipurile de nevoi – de la compacte și economice până la mașini de lux și utilitare.

servicii autoklasen