Termeni si conditii

Prin utilizarea site-ului www.constatare-autoinlocuire.ro se intelege ca utilizatorul a citit prezentul regulament si si-a dat acordul asupra clauzelor stipulate in el.

Termenii utilizati se definesc astfel:

utilizator – orice persoana fizica sau reprezentant al unei persoane juridice care acceseaza site-ul si utilizeaza oricare din paginile acestuia in scop informativ

site sau pagina de internet reprezinta ansamblul/ sistemul paginilor www accesibile pe internet la adresa web www.constatare-autoinlocuire.ro reprezentand colectia de documente statice si dinamice, continand folderele grafice, scripturile si alte elemente de natura tehnico-informationala unite prin relatii reciproce, destinata informarii utilizatorilor.

Website-ul constatare-autoinlocuire.ro este operat de catre S.C Klass Auto Tech Srl cu punctul de lucru in Bucuresti, Bd. Theodor Pallady, Sector 3, inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J40/9693/2018 avand ca si cod unic de inregistrare: 39589328, denumita in cele din urma Societate.

S.C Klass Auto Tech Srl functioneaza conform prevederilor legislatiei Romaniei care sunt in vigoare. Ne asumam dreptul de a face diferite modificari ale acestor prevederi, daca este cazul, fara o alta notificare in prealabil.

S.C Klass Auto Tech Srl nu va raspunde pentru diferitele greseli de tipar ce pot aparea in site. Ne rezervam dreptul de a modifica absolut orice detaliu afisat eronat din cauza unor erori fie ele de editare, fie ele tehnice (de programare sau umane) dar mai ales in cazul in care modificarile sunt impuse de legile in vigoare. De asemenea, ne asumam dreptul de retragere a diferitelor informatii afisate in website.

Ne puteti contacta telefonic de luni pana vineri in intervalul orar: 09:00-17:00 la numarul de telefon: 031 9665 sau oricand la adresa de e-mail: suport@constatare-autoinlocuire.ro.

Continutul site-ului cconstatare-autoinlocuire.ro (imagini, fotografii, texte, logo-uri, elemente de grafica web, diverse scripturi si alte date este proprietatea S.C Klass Auto Tech Srl si a tertilor si este protejat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996). Folosirea informatiilor din site fara acordul societatii S.C Klass Auto Tech Srl a altor elemente enumerate se va pedepsi conform legilor in vigoare. In cazul in care se vor face schimbari asupra regulilor de confidentialitate, acestea vor fi prezente in aceasta sectiune.

Fotografiile prezente pe website-ul constatare-autoinlocuire.ro au caracter informativ.

Astfel, website-ul www.constatare-autoinlocuire.ro se obliga sa faca demersuri si sa depuna toate eforturile pentru a proteja paginile de internet si informatiile transmise prin utilizarea de diverse scripturi de protectie si a variate protocoale de acces parolat pe serverul bazei de date.

Administratorii www.constatare-autoinlocuire.ro se angajeaza sa puna la dispozitie pe site toate informatiile primite de la societatile de asigurare pentru ca utilizatorul sa poata alege in mod informat.

Administratorii www.constatare-autoinlocuire.ro nu raspund pentru nici o paguba (directa sau indirecta) adusa utilizatorului sau oricarei alte parti, referitoare la utilizarea acestui site si a informatiilor pe care acesta le cuprinde sau orice alte pagube sau vatamari cauzate de erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, virusi sau orice alti factori similari.

Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, prestatorul de servicii nu poate fi raspunzator de inexactitati care pot aparea pe acest site.